Protetika

Dizajniramo ih digitalno, a za izradu dizajna uvijek koristimo prirodne oblike zuba - bez iznimke. Nikada ne koristimo tvorničke oblike zuba. Naš sistem rada savršeno je protokoliran tako da reklamacija i popravaka gotovo i nema, a time su svi protetski radovi zaštićeni i visoke kvalitete.

Svi slučajevi koji uđu u naš laboratorij prolaze jednake faze protokola i svaki rad ima konstantu u visokoj kvaliteti. Fiksnu protetiku u 90% slučajeva izrađujemo bezmetalno. Za ljuskice uvijek radimo bezmetalnu keramiku, a za krunice i mostove cirkon - potpuni, djelomično slojevan ili potpuno slojevan, ovisno o slučaju. Ako slučaj to dozvoljava, za krunice također koristimo bezmetalnu keramiku.

Sve ove vrste fiksnih radova dizajniraju se digitalno pa je zato važna činjenica da uvijek koristimo prirodne oblike zuba te time pružamo isplaniranu prirodnost i individualnost. Mobilna protetika i veliki radovi na implantatima također se izrađuju i planiraju digitalno. Dijelovi koji su obloženi materijalom za imitaciju zubnog mesa izrađeni su individualno kako bi izgledali prirodno pa stoga nemaju “plastičan” dojam.