1 / 7

DSD je protokol kojim određujemo dizajn osmijeha pacijenta. Uz pomoć digitalne fotografije dokumentiramo određene kutove lica pacijenta te takve fotografije unosimo u računalo.

Pročitajte više

U Dental Inpulsu radimo sve vrste mobilne i fiksne protetike te radova na implantatima. Za sve radove koristimo najmodernije materijale i tehnologiju renomiranih proizvođača te im pristupamo individualno i s puno pažnje.

Pročitajte više

Digitalna dentalna fotografija nezaobilazan je dio naše svakodnevice. Kako bi ispravno i kvalitetno dokumentirali slučajeve i procese rada, prikupljali materijal za prezentacije, edukacije i ostalo, moramo imati profesionalnu opremu - nisu dovoljne kamere na pametnim mobitelima i slično.

Pročitajte više

Našim stomatolozima i kolegama pomažemo te im pružamo podršku, ne samo u radovima nego i kroz konzultacije u određenim područjima. Tako možemo pomoći ordinacijama i laboratorijima u uspostavljanju bitnih protokola za uspješno poslovanje koje i mi sami koristimo.

Pročitajte više

Čvrsto vjerujemo da se samo ulaganjem u vlastito znanje postižu vrhunski rezultati te poslovni uspjeh, a to je i naša filozofija.

Pročitajte više

ICN je napredna tehnika kopiranja zubi kojom omogućavamo pacijentima da požele li, primjerice, imati identičan oblik zubi kakve ima osoba koju poznaju, upravo to mogu i dobiti.

Pročitajte više

ICN+ tehnologijom omogućavamo pacijentima svojevrsno kloniranje odnosno čuvanje prirodnog oblika njihovih zubi.

Pročitajte više