1 / 5

DSD je protokol kojim određujemo dizajn osmijeha pacijenta. Uz pomoć digitalne fotografije dokumentiramo određene kutove lica pacijenta te takve fotografije unosimo u računalo.

Read more

U Dental Inpulsu radimo sve vrste mobilne i fiksne protetike te radova na implantatima. Za sve radove koristimo najmodernije materijale i tehnologiju renomiranih proizvođača te im pristupamo individualno i s puno pažnje.

Read more

Digitalna dentalna fotografija nezaobilazan je dio naše svakodnevice. Kako bi ispravno i kvalitetno dokumentirali slučajeve i procese rada, prikupljali materijal za prezentacije, edukacije i ostalo, moramo imati profesionalnu opremu - nisu dovoljne kamere na pametnim mobitelima i slično.

Read more

Našim stomatolozima i kolegama pomažemo te im pružamo podršku, ne samo u radovima nego i kroz konzultacije u određenim područjima. Tako možemo pomoći ordinacijama i laboratorijima u uspostavljanju bitnih protokola za uspješno poslovanje koje i mi sami koristimo.

Read more

Čvrsto vjerujemo da se samo ulaganjem u vlastito znanje postižu vrhunski rezultati te poslovni uspjeh, a to je i naša filozofija.

Read more