ICN+

ICN+ (Impulse Copy of Nature+) tehnologijom omogućavamo pacijentima svojevrsno kloniranje odnosno čuvanje prirodnog oblika njihovih zubi.
Savršen je za osobe već od 14. godine života, mlade ljude koji imaju lijepe i zdrave zube koji doprinose njihovom lijepom i svježem izgledu, ali i starije pacijente koji imaju dobro očuvane zube.
Čak će 90% ljudi u jednom trenutku u životu imati potrebu za nekim oblikom protetskog rada iz različitih razloga kao što su kvarenje zubi, puknuća zuba u slučaju nezgoda prilikom primjerice bavljenja sportom, vađenje zubi iz zdravstvenih razloga i brušenje zubi prilikom čišćenja karijesa
Izrada lijepih zubi posebno u regiji osmijeha, za tehničare i stomatologe prestavlja veliki stres, a kada dođete u situaciju da morate zatražiti od svog stomatologa protetski rad koji će biti savršeno izrađen te izgledati potpuno prirodno mi pružamo mogućnost da ponovno imate upravo onakve zube kakve ste imali u najboljim danima.

Tko će imati najviše koristi od ove usluge:
- djeca i mladi koji najčešće lome ili oštećuju zube u raznim aktivnostima
- profesionalni sportaši kojima se prilikom bavljenja sportom mogu dogoditi nezgode
- starije osobe koje imaju potrebu za protetskim radom i žele ponovno imati iste zube kao u mladosti, ali su zaboravili kakve zube su imali nekad i nemaju ih dokumentirane na način koji će tehničaru pomoći u kopiranju oblika
- osobe koje znaju da imaju lijepe zube, a koji doprinose njihovom izgledu i brinu na koji će se način u budućnosti riješiti potencijalna situacija s izradom protetike (manekeni, glumci, pjevači...općenito javne osobe)
- osobe koje žele vjerno kopiran oblik zubi nekoga koga poznaju i voljele bi imati upravo takav, njihov, osmijeh.

Uz ICN+ tehnologiju oblik vaših zubi bit će detaljno dokumentiran i pospremljen u našoj datoteci, ali također i predan vama. Cijeli postupak traje čitavih 10 minuta, a omogućit će vam sigurnost za svo vrijeme nakon toga.