Laboratorij nove generacije

Naš tim se sastoji od iskusnih dentalnih tehničara, koji aktivno sudjeluju u svim procesima stvaranja. Princip rada bazira se na internacionalnim standardima koje su osmislili jedni od najkreativnijih ljudi naše industrije.

Što nas čini drugačijima?

Dental Inpuls pokrenut je iz entuzijazma i jasne vizije te želje za boljim, kvalitetnijim i kreativnijim radom. Vizija se ostvarila, a ambiciozan tim s visoko postavljenim ciljevima omogućava nam besprijekornu organizaciju rada.

Protokolirali smo našu organizaciju rada, čime postižemo visokokvalitetne rezultate kod svakog pacijenta, što oni i zaslužuju.
Savršena uigranost našeg tima omogućuje nam da svaki projekt, bez obzira na težinu, izgleda i funkcionira na najvišoj mogućoj razini.

U samo pet godina poslovanja naš rad su prepoznali neki od najpoznatijih brendova u dentalnoj industriji te nas angažiraju pružajući nam potpuno povjerenje.
Ponosni smo što možemo reći da smo ušli u grupu petnaest Key Opinion Leadera iz cijelog svijeta, za tvrtku Amann Girrbach iz Austrije za našu regiju, u području najmodernije digitalne tehnologije i materijala za dentalne laboratorije, a naš rad je također prepoznala i tvrtka Kulzer iz Njemačke, koja nas angažira za edukacije u području njihove najnovije dentalne bezmetalne i cirkon keramike.

Uz sve navedeno, osmislili smo i vlastiti projekt, odnosno inovaciju, pod nazivom ICN (Impulse Copy of Nature), u kojoj koristimo isključivo prirodne oblike zubi te na tome baziramo svaki protetski slučaj i izrađujemo jedinstvenu biblioteku zubi spremnu za korištenje.

Naša vizija

Cjelokupni sadržaj naše web stranice prikazuje viziju prema kojoj smo u samo pet godina razvili Dental Inpuls u ono što smo mi danas. Ta vizija je još uvijek prisutna, djeluje i motivira nas da nastavljamo dalje.
Novi cilj nam je da kroz određeno vrijeme budemo dio ekipe koja postavlja globalne standarde u našoj industriji te osmišljava novitete za dugoročno pružanje što bolje usluge pacijentima, kao i razvoj same industrije.
S time na umu, ulažemo u stalnu edukaciju i samorazvoj našeg tima, tehnologije i poslovnih partnera.

Naš tim