Dentalna fotografija

U Dental Inpulsu posjedujemo svu potrebnu foto opremu kao i foto studio, a studijsku rasvjetu, osim za izradu klasičnih radnih fotografija visoke rezolucije, koristimo i za izradu prezentacijskih fotografija - koje možemo koristiti za marketing i prezentacije te tako pomoći našim klijentima da podignu svoje poslovanje na visoku razinu.

Fotografije nam također pomažu u praćenju slučaja od samog početka do završetka, tako da u svakom trenutku možemo vidjeti kako je slučaj izgledao prije početka terapije, što nam omogućava da u procesu nema nepoznanica.

Dentalna fotografija, ne samo da nam pomaže u promociji i kontroli cijelog procesa izrade nekog projekta, ona nas štiti od bilo kakvih nepoznanica kako u laboratoriju tako i u ordinaciji. Potpuna foto oprema nije jeftina i zahtijeva dodatni prostor te je potrebno određeno vrijeme da bi se naučili njome služiti, a prije plasiranja fotografija uvijek ih treba malo doraditi. S obzirom na to, odlučili smo dodatno pomoći i našim stomatolozima te im pružiti kompletnu uslugu svih vrsta fotografija i spremanje istih za marketinšku promociju ili bilo što drugo.