Dentorium je privatna stomatološka ordinacija otvorena 2006. godine u centru Rijeke. Pružaju visoki standard stomatološke usluge kao što su liječenje zubi i protetska rješenja, a njihova specijalistika su estetska stomatologija, implantologija i kvaliteta.

Inspiracija i strast Dentoriuma su stvaranje, i razotkrivanje, idealnog, individualnog osmijeha, koji izražava i spaja doživljaj nutrine i vanjštine pacijenta. Inovativnost u pristupu stomatologiji, s naglaskom na vizualnoj komunikaciji te predanost potpunom doživljaju pacijenta motiviraju ih da uz njihove pacijente stalno rastu, u radu i životu.

Svjetski standardi rada, koje kao stomatolozi u Rijeci donose, kontinuirana edukacija i usavršavanja, kompleksna dentalna rješenja te stručnost i predanost cijelog tima, susreću se u uvijek inspirativnom stvaranju i razotkrivanju iskustva ljepote, u osmijehu.

Dentorium je, kao ordinacija dentalne medicine, uvijek težio najboljoj, najnaprednijoj opremi, koja im pomaže i dozvoljava da implementiraju znanje u rad, dajući iznimne rezultate.

Harmonija i ljepota su također osjetne u dizajnu zubne ordinacije, koja je planirana po znanju Vastua (starog vedskog znanja koji se bazira na prirodnom zakonu). Atmosfera ordinacije reflektira duh tima, zajedno sa prostorom; opušteno i harmonično.

Slučaj s Dental Inpuls laboratorijem

SLUČAJ 1
SLUČAJ 2
Natrag na listu