Nalazimo se u centru Matulja na adresi Trg Maršala Tita 17.

Stomatološka ordinacija Dentico je moderno opremljena stomatološka ordinacija, uređena i opremljena po najvišim svjetskim standardima. Ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje, učinit će sve kako bi se osjećali skoro kao kod kuće.

Mi smo mlada stomatološka ordinacija koju čini tim visoko obučenih, iskusnih stručnjaka, pod vodstvom dr. Nevena Crepulje, koji je prema službenim anketama već dvije godine za redom izabran kao jedan od najboljih stomatologa u Hrvatskoj. Imamo uvijek  na umu činjenicu da naši pacijenti nisu zadovoljni samo novim osmijehom, nego da se i osjećaju ugodno tijekom cijelog razdoblja liječenja. Bavimo se modernom stomatologijom, što uključuje najnovije materijale i uređaje, pratimo napredak struke na domaćim i svjetskim kongresima i seminarima. Sve to, u kombinaciji s modernom opremom i najboljim materijalima na tržištu, čine naš rad sinonim za kvalitetu.

Volimo svoj posao i naš entuzijazam je vidljiv na osmjesima svih naših pacijenata.

Najvažnije nam je zdravlje zubi, njihova funkcija te, vrhunska kvaliteta i savršena estetika – lijep osmijeh. Pružamo individualan pristup i posebnu brigu,  kako bi odagnali strah i loša iskustva.

Da bismo postigli ovaj cilj, nudimo kompletnu uslugu planiranja pregleda, dijagnostike i liječenja kako bismo zadovoljili sve potrebe naših pacijenata.

Kod nas možete obaviti BESPLATNI PREGLED što pruža mogućnost svakome da bez obaveze provjeri zdravlje svojih zubi.

Sporazumijevamo se na engleskom i talijanskom jeziku.

Natrag na listu